dilluns, 30 d’abril de 2018

L'ART VIU D'EN JOAN AGUILÓ EXPLICAT PELS NOSTRES PADRINS

ELS ALUMNES DE SISÈ, ELS QUALS SON ELS NOSTRES PADRINS ESTAN CONEGUENT DIFERENTS ARTISTES  A TRAVÉS DEL PROJECTE DE CENTRE. GRÀCIES A ELLS I A LA SEVA IMPLICACIÓ EN AQUEST PROJECTE PODREM CONÈIXER UN ARTISTA MALLORQUÍ MOLT IMPORTANT ANOMENAT JOAN AGUILÓ.

AQUEST PINTOR MURALISTA D'ART URBÀ HA PINTAT FAÇANES MOLT CONEGUDES DE DIFERENTS POBLES O LLOCS DE LA NOSTRA ILLA. I ARA ENS PINTARÀ UN MURAL A LA NOSTRA ESCOLA, MÉS CONCRETAMENT A LA PARET BLANCA DE L'AULA NOVA D'INFANTIL. SEREM UNS PRIVILEGIATS!!! 

IDÒ TOT AIXÒ QUE VOS ESTIC CONTANT ELS NOSTRES PADRINS ENS HO VAREN EXPLICAR A LES SEVES AULES AMB UNA PRESENTACIÓ DE POWERPOINT I UNA EXPLICACIÓ DETALLADA.VA SER MOLT INTERESSANT!

EN ACABAR LA XERRADA VÀREM BAIXAR AMB ELLS AL PATI DE PRIMÀRIA A VEURE UNA PETITA OBRA QUE ENS HAVIA REGALAT EN JOAN AGUILÓ QUAN VA VENIR A L'ESCOLA PER PRIMERA VEGADA I FINALMENT VÀREM ANAR A VEURE EL LLOC ON LLUIRÀ EL MURAL DE L'ARTISTA.


FINALMENT, PER PODER DUR A TERME AQUEST MURAL HA HAGUT MOLTES APORTACIONS ECONÒMIQUES PERÒ ESPECIALMENT, VOLEM AGRAIR A TOTA LA GENT QUE EL DIA DE PORTES OBERTES VA COL.LABORAR AMB NOLTROS I AMB ELS ALUMNES DE SEGON I SISÈ.
MOLTES GRÀCIES 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada