dilluns, 20 de novembre del 2017

4t d'Educació infantil A: Neus protagonista

La setmana del 13 al 17 de novembre la protagonista de la classe dels músics va ser: NA NEUS!!
Dilluns va venir ben carregada amb una maleta ben plena: un xilòfon (que vàrem mostrar a na Margalideta de música), un quadern amb retoladors, un joc d'encaixos... i una vareta.
Amb la vareta vàrem jugar a fer encanteris amb la fórmula màgica que surt a les rondalles mallorquines: "Per faifat, que la mia mare m'ha comanat, i un punt més, que el que jo ara diré, sia ver i veritat..."


Na Neus ens va explicar qui era la seva família i quines coses li agradava fer. A la cartolina no li faltava ni un espai per posar-hi més fotos: un gran reportatge!!

A continuació un deix un enllaç on veureu més fotos de la setmana del protagonista, inclosa la visita divendres de na Laura i en Joan Miquel, pares de na Neus. Com a tutora em va saber molt de greu no ser-hi aquest dies. M'han contat que varen venir amb una capsa plena de disfresses i també que els MÚSICS varen ballar al ritme d' "Hola don Pepito, hola don José".








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SARA

AQUESTA SETMANA NA SARA HA ESTAT LA NOSTRA PROTAGONISTA I EL SEU PARE BORIS AQUEST DIVENDRES HA VENGUT A FER-NOS UNES GALLETES AMB XOCOLATA....